Bliv klogere på os

Avénique er en speciallægeklinik med sundhedsfagligt personale, og det forpligter at vi i den kosmetiske branche sikrer klienterne den bedste kvalitet af udstyr, behandlinger samt tryghed. Vi hører under Sundhedssektoren og reguleres derfor jævnligt af Styrelsen for Patientsikkerhed, som fører tilsyn af vores behandlinger. Derfor kan vi tilbyde jer tryghed i vores behadnlinger, af vores specialuddannet personale samt speciallæger hos Avénique.

Book en tid

Om Avinique

Alle vores behandlere hos Avénique er uddannet i at udføre behandlinger samt indgreb med det naturlige æstestiske øje for det bedste resultat.

Hos Avénique går vi ikke på kompromis med både udstyr og produkter, og stræber efter at opdatere alt vores udstyr indenfor et år, for at følge med udviklingen og garanterer vores klienter behandlinger af højeste kvalitet. Det er din sikkerhed for behandlinger med fokus på effektivitet og hurtige resultater!

Vores sikkerhed regulationer indebærer at der altid er en læge, som kan håndtere alle komplikationer og bivirkninger. Derudover har vi løbende inspektioner fra Sundhedsstyrelsen, for at sikre at kvaliteten er i top, og med vores garanti for din tryghed. Så du er sikret et trygt forløb og kontakt til vores speciallæger uden bekostning.

Du får god til tid til vejledning målrettet dine ønsker og forventninger, samt behandling af den bedste kvalitet og med fokus på netop dig. Vores klinik er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og det er din tryghed for en sikker behandling under ordentlige og trygge forhold.

Online Booking

Mød vores specialister

Klinikkens specialuddannet personale bestående af kosmetologer, radiografer, sygeplejersker og læger er specialiseret indenfor vores behandlinger og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Dilan El-Rekabi

Dilan El-Rekabi

Indehaver & Radiograf

Amani El Jaouni

Amani El Jaouni

Kosmetolog & Laserterapeut

Amalie Kolby

Amalie Kolby

Kosmetisk sygeplejerske & Laserterapeut

Mød vores hudspecialist

Klinikkens laserbehandlinger for permanent hårreduktion varetages under vores hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring inden for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Annesofie Faurschou

Annesofie Faurschou

Hudlæge

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Få gratis vurdering

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.

Her finder du os