Rynkebehandling og fillers

Hos Avénique udfører vi behandlinger med Botulinum Toxin ( Botox) og ikke-permanente filler. Vores filler udglatter og udfylder dine fine linjer, rynker og genskaber naturlig fylde på de ønskede områder. Derudover genhydrerer vores filler huden indefra, da vi udelukkende anvender HA-filler.

Kontakt os

Rynkebehandling med Botulinum Toxin (Botox) og ikke-permanente filler

Hos Avénique udfører vi behandlinger med Botulinum Toxin ( Botox) og ikke-permanente filler. Vores filler udglatter og udfylder dine fine linjer, rynker og genskaber naturlig fylde på de ønskede områder. Derudover genhydrerer vores filler huden indefra da vi udelukkende anvender HA-filler. Ved vores ikke-permanente fillerbehandling kan vi sammen genskabe fylde og et mere harmonisk ansigt, samt forbedring af asymmetri. Vores valgte filler har en ekstra krydslinkende proces som øger fillerens integration i huden, og dermed opnås et finere og jævnere resultat modsat andre produkter på markedet. Alle vores produkter er derudover FDA godkendte samt CE mærket.

Før rynkebehandling med BotulinumEfter rynkebehandling med Botulinum

*Efter kun én enkelt behandling

Priser på rynkebehandling og fillers

Få et overblik over priser på vores behandlinger. Vi tilbyder priser, hvor alle kan være med.

FILLER

 • 0,6 ml

  1500,-

 • 1 ml

  2500,-

 • 2 ml

  3250,-

 • 3 ml

  4100,-

BOTOX

 • 1 område

  1300,-

 • 2 områder

  2400,-

 • 3 områder
  (Bekymringsrynke, pande og/eller kragetæer/smilerynker)

  3000,-

 • Brynløft, løft af nedadgående mundviger, tandkødssmil, lipflip, hage eller rygerynker

  600,-

 • Kæbemuskel/tyggemuskel

  1500,-

Inden behandling

Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende forundersøgelse ved vores Læge Anne Sofie Faurshou og kosmetiske Sygeplejerske Majken Laun. Her vil I fælles finde den bedste løsning for hvad der egner sig bedst for dit ansigt og som vil skabe de resultater du ønsker. Der vil blive taget udgangspunkt i dine behov og ønsker, samt grundig vejledning igennem forløbet. Vi prioriterer at du opnår smukke resultater i et trygt og professionelt miljø.

Til forundersøgelsen vil der blive talt om virkning, bivirkninger, produktvalg samt tilrettelæggelse af dit individuelle forløb. Sundhedsstyrelsens bekendtgørelse har fastlagt en 48 timers betænkningstid inden din behandling, hvor vi vil fastsætte en dag for behandlingen efter forundersøgelsen.

Majken Laun

Majken Laun

Kosmetisk sygeplejerske
Botox & Filler

Avéniques kosmetiske sygeplejerske

Majken er uddannet kosmetisk sygeplejerske og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botox og ikke-permanent filler. Majken er én af de mest erfarne sygeplejersker med tusindevis af behandlinger bag sig, hvor hun har skabt smukke og naturligt æstetiske resultater med botox og fillers. Hun har ligeledes haft ansvar for oplæring af landets mange nye kosmetiske sygeplejersker grundet sin store ekspertise og erfaring.
Med Majkens intuitive tilgang og uovertruffen æstetiske sans er man som klient altid i trygge hænder.

Mød vores hudspecialist

Anne Sofie Klinikkens erfarne hudlæge Annesofie Faurschou har blandt andet flere års erfaring indenfor den kosmetiske branche, og er med til at sikre kvaliteten samt sikkerheden af din behandling.

Annesofie Faurschou

Annesofie Faurschou

Hudlæge

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Få gratis vurdering

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.

Her finder du os

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor

Hvem er Avenique?

Avénique opstod som et resultat af en lang årrække med frustration over manglende resultater og for store løfter i skønhedsbranchen. Vi har selv døjet med egne usikkerheder og har prøvet en lang række store og små klinikker, både i ind- og udlandet, uden tilfredsstillende resultater. Vi kender derfor til frustrationerne over de dyre samt smertefulde behandlinger, som alligevel ikke giver tilfredsstillende resultater.

Vi besluttede os for at starte Avénique med det formål at give dét vi selv altid har søgt, nemlig sundhedsfaglig tilgang til tilfredsstillende resultater, og til en overkommelig pris.

For at opnå dette har vi gennem de seneste år gennemsøgt markedet efter den bedste teknologi samt dygtigste personale med hjertet det rette sted, således alle behandlinger udføres med grundig og ærlig vejledning, samt tryghed i vores ekspertise. Vi kan nu selvsikkert sige, at vi har en af markedets mest effektive maskiner, der er nøje udvalgt at klinikkens Radiograf/Stråleterapeut og Speciallæge. Dermed kan vi garantere jer synlige resultater der kan ses ved hver behandling. Dette afspejles også af vores skønne kunder gennem de flotte anmeldelser der gives.

Udover at have en af markedet mest effektive maskiner, har vi gennem tiden udviklet en behandlingsteknik, som giver mærkbare resultater man bliver tilfreds med. En effektiv maskine kan ikke alene give perfekte resultater. Dette kræver en bestemt behandlingsteknik og korrekt udførelse af behandlinger, som alene opnås gennem erfaring og løbende uddannelse.

Hos Avénique er det alfa og omega, at vi kan levere mærkbare resultater, som gør dig tilfreds. Derfor søger vi konstant udvikling og optimerer løbende vores kompetencer gennem uddannelse og sparring med verdens dygtigste eksperter på området både i ind- og udland.

Vi har sørget for at sætte priserne helt i bund, så alle kan få en skøn krop og god velvære, som de fortjener.