Fjernelse af tatoveringer

Hos Avenique er du altid i trygge hænder hos specialisterne og udfører kun behandlinger med høj ekspertise. Derudover benytter vi af os udelukkende af CE-godkendte maskiner for at sikre et perfekt resultat med vores faglige kompetencer.

Book en tid

Tatoveringsfjernelse med Picofocus

Vi benytter den absolut bedste maskine på markedet, som også effektivt fjerner alle farvede tatoveringer. Vores Pico laser nedbryder pigmentet af blækket i langt mindre fragmenter end nogensinde set før, og gør det derved lettere for kroppen at nedbryde og udskille farven. Vores maskine opnår en bølgelængde på helt op til 1064nm ved mørke tatoveringer og 532nm ved farvede. Derfor kræves der kun 7-10 behandlinger ved fjernelse af en tatovering, hvorimod man med andre maskiner skal helt op på 15-20, på trods af at mange desværre oftest er lovet andet. På trods af laserens høje styrke, så er risikoen ved behandlingen stadigvæk minimal, netop fordi at Picolaseren arbejder i 450 milliarddele af et sekund, så trods sin styrke er den altså mere skånsom ved din hud grundet den korte varighed du udsættes for lyset.
Hvis du overvejer at få fjernet en tatovering, er det vigtigt du booker en tid til en gratis og uforpligtende samtale. Så kan vi sammen vurdere netop din tatovering og dine behov, og dermed skræddersy et forløb til dig.

Før tatoveringsfjernelse med picofocusEfter tatoveringsfjernelse med picofocus

*Efter to behandlinger med vores picofocus maskine

Priser på Fjernelse af tatoveringer

Hvis der mod forventning efter 8 behandlinger stadig er et behov for supplerende behandlinger, giver vi yderligere 50% – dog minimum 400kr pr behandling.

 • Op til 5×5 cm
  Normal pris 800,-

  400

 • Op til 10×10 cm
  Normal pris 1200,-

  600,-

 • Op til 15×15 cm
  Normal pris 1600,-

  800,-

 • Op til 20×20 cm
  Normal pris 2000,-

  1000,-

 • Halv arm
  Normal pris 3500,-

  2000,-

 • Hel arm
  Normal pris 5500,-

  3500,-

Inden opstart af dit tatoveringsfjernelsesforløb

Der er visse ting du skal være opmærksom på inden opstart af en behandling som f.eks. Du må under ingen omstændigheder have udsat din hud for sol eller solarie 21 dage før og efter en behandling, med mindre du har anvendt solfaktor 30.

Du må ikke bruge selvbruner 7 dage op til behandlingen, ellers skal den være skrubbet godt af på det ønskede område.

Du må ikke indtage ibuprofen-lignende piller.

Det har også betydning for forløbet hvor stort et område du ønsker fjernet.

Vi prioriterer din sundhed, og da det kan overbelaste immunforsvaret at fjerne for store områder af gangen, derfor anbefaler vi ikke over 20 kvadrat cm pr behandling. Dog kan man med undtagelse behandle større områder hvis din tatovering er lavet i skygger, eftersom de indeholder mindre farve.

Men alt det, og mere til gennemgår vi til din forundersøgelse så vi sikrer os, at du opnår fuldt tilfredshed med dit forløb hos os.

Johannes Winther

Johannes Winther

Laserterapeut

Laserterapeut

Som specialist indenfor tatoveringsfjernelse brænder jeg for at skabe nye visioner for din hud med ærlighed samt realistiske mål for dit behandlingsforløb. Jeg sørger for at du er i trygge hænder med vores CE-godkendte maskine samt vores samarbejde med vores sundhedsfaglige team på klinikken.

Konsultation

Jeg lægger stor vægt på at rådgive mine klienter inden opstart af deres forløb . Derfor ønsker jeg at møde kunden inden behandlingen til en uforpligtende konsultation, hvor du vil få en grundig rådgivning samt bedste tilbud på de områder som du ønsker. Konsultationen er gratis varer ca. 15 minutter. Alle nye klienter bedes booke tid til en konsultation inden opstart af forløb.

Her finder du os

Få gratis vurdering

Din oplevelse er altid vores første prioritet. Vi ønsker at give dig den bedste service, og sikre os at vi forventningsafstemmer dine ønsker til behandlingerne med trygheden og effektivitet i højeste fokus. Alle vores behandlinger hos Avénique tilpasses dine behov og ønsker, netop derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultationer til alle typer af behandlinger som vi tilbyder på klinikken.

Få gratis vurdering

Du kan finde os her

Vi kan med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores sundhedshus beliggende i hjertet af Hellerup, med privat parkering og kun 200 meter fra Hellerup Station.

Her finder du os

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor

Er der risici?

Behandling af tatoveringer kan i nogle tilfælde give ardannelse. Dette er dog sjældent, og ved at følge de råd vi giver dig om efterbehandling, kan du nedsætte risikoen til et minimum. Eksempelvis anbefaler vi, at du afkøler det behandlede område efterfølgende, da det fremskynder helingen, og forhindrer hævelse og chancen for blæredannelse.

Desuden virker det lindrende, hvis området er blevet ømt og varmt. Vi sikrer os naturligvis, at du har fået den rette information, så du er velforberedt inden vi starter din tattoo-behandling.

Hvis tatovøren har haft en tung hånd (og dermed stukket for dybt i din hud), kan arrene fra dette være synlige efter at vores maskiner har nedbrudt blækket i din tatovering. Dermed kan du risikere at få en hyperpigmentering (afblegning) i takt med fjernelse af tatoveringen (dette sker næsten aldrig med sorte tatoveringer).

Denne hyperpigmentering vil dog forsvinde med tiden. Hvis der opstår hyperpigmentering i forbindelse med din tattoo-laserbehandling, så kan du dog godt forvente, at der kan gå mellem alt fra 2-10 måneder efter behandlingens afslutning før huden igen ser helt normal ud. Det kan føles som en lang ventetid, men i takt med, at pigmenteringen aftager, vil du lægge mindre og mindre mærke til farveforskellene i huden.

Gør det ondt?

Ja, det gør ondt at få fjernet en tatovering, men alt er relativt. Folk har forskellige smertetærskler – nogle trækker ikke en mine, mens andre gerne vil have et par pauser under behandlingen. Det er akkurat ligesom, når folk får lavet deres tatovering og er meget uenige om, hvor ondt det gør.

Man kan sammenligne smerten fra tatoveringsfjernelse med en elastik, der bliver sluppet mod huden. Du vil føle en varme og let brændende fornemmelse efter laserbehandlingen af din tatovering. Denne fornemmelse er dog ikke nær så intens som under behandlingen, og den vil meget hurtigt gå over.

Man mindsker størstedelen af ubehaget ved at smøre et tykt lag Emla/Tapin-creme eller anden smertestillende creme på en time inden behandlingen, og pakke området ind i husholdningsfilm. I dagene efter fjernelse af tatoveringen kan området være varmt og ømt. Vi anbefaler derfor at køle det behandlede sted med is. Alt dette får du meget mere information om under en gratis og uforpligtende konsultation, inden vi starter forløbet med selve laserbehandlingen.

Forsvinder tatoveringen efter én behandling?

Nej, en tatovering kræver altid flere behandlinger. Tatoveringens alder og placering m.m. påvirker antallet af behandlinger, du skal gennemføre, før din tatovering er helt væk.

Lige så hurtigt en tatovering kan tage at få lavet, lige så langsommeligt er det desværre at få den fjernet igen, da der helst skal gå mellem halvanden og tre måneder mellem behandlingerne.

Ved laserbehandling af tatoveringer sprænges farvepartiklerne i bitte små stykker. Kroppen er 6- uger om at optage disse mindre pigmenter og det er vigtigt at give huden tid til at hele mellem behandlingerne, så den ikke tager skade.

Hvis jeg skal have en cover up, hvor mange behandlinger skal jeg så igennem?

Mange der fortryder deres tatovering vælger at få lavet en cover-up, hvor en ny og større tatovering skal skjule hele eller dele af den gamle tatovering. Ønsker du ikke at få lavet den markant større tatovering for at dække din oprindelige tatovering? Eller er det kun dele af din tatovering, som du i dag gerne vil have væk? Så overvej at få bleget dele af din tatovering med vores laserbehandling.

Typisk vil fjernelse af tatovering i forbindelse med et nyt cover-up kræve 3-5 behandlinger. Hvis der ikke er tale om meget linework eller overmættet blæk i området, men din tatovering derimod er bygget op med meget skygge, så kan fjernelse af tatoveringen gå meget hurtigere. Vores erfaring er, at skygge-tatoveringer tit forsvinder på bare 1-2 behandlinger. Har du en ældre og afbleget tatovering er den også lettere at fjerne end nyere, friske tatoveringer.

Kan man nøjes med at få fjernet dele af sin tatovering?

Ja, du kan sagtens nøjes med at få fjernet udvalgte dele af din tatovering. Når vi fjerner tatoveringer anvender vi forskellige strålestørrelser til at behandle med, og vi benytter således alt fra 2×2 mm til 8×8 mm.

Med denne præcision kan vi nemt gå ind og fjerne eksempelvis en sætning eller et navn i en eksisterende tatovering. Netop det med at få fjernet et navn er jævnligt noget, vores kunder efterspørger. Ja, vi kan endda fjerne en lille del af et mønster.

Hovedet, hvor laserlyset springer ud fra, har et indbygget sigte, som gør, at din behandler kun rammer det uønskede farvepigment. Vi vil dog gøre opmærksom på, at du i enkelte tilfælde kan risikere at skulle en tur forbi din tatovør for lige at få rettet grænsefladerne af din tatovering til.

Hvem kan ikke behandles?

Vi behandler ikke gravide og ammende grundet manglen på undersøgelser, der frikender, at der kan være bivirkninger for fostre og spædbørn. Bliver du gravid undervejs i behandlingen, må du således tage en pause fra forløbet, så dit barn ikke risikerer at tage skade af farvepartiklerne fra tatoveringen.

Vi tager desuden forbehold for at fjerne tatoveringer på patienter med diabetes, folk med dårligt blodomløb og mennesker med dårligt immunforsvar. Det gør vi, da helingsprocessen ikke er af normal længde.

Processen, hvor kroppen renser sig for farvepartikler, påvirkes af, hvorvidt du har en god blodgennemstrømning. Har du dårligt blodomløb, tager vi forbehold for behandlingen. I enkelte tilfælde vil det blot give en længere behandlingstid. Andre personer må vi helt afvise, da vi altid sætter kundens sikkerhed først i vores arbejde.

Kan man få allergiske reaktioner?

Ja, nogle får allergiske reaktioner ved tatoveringsfjernelse. I processen, hvor blækket bliver nedbrudt til småpartikler, kan kroppen danne histamin, som kan give allergiske reaktioner i form af rødme og ekstrem kløe. Skulle du opleve kløe eller rødme, kan du indtage et antihistamin som fx Benadryl.

Vi har selv haft kendskab til allergiske reaktioner på egen krop, og er derfor særligt opmærksomme på at mindske risici ved at få fjernet tatovering. Vi benytter de nyeste maskiner og sikrer, at du er velinformeret om, hvordan du skal behandle området efter behandlingerne, samt hvilke signaler du skal reagere på.

Vil du vide mere om risici for allergiske reaktioner, inden du beslutter dig for at få fjernet din tatovering, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Dag 1, 2, 3 efter fjernelse af tatovering

I dagene efter din tatoveringsfjernelse er det vigtigt, at have is i fryseren og afsætte tid til hvile. I de første timer når du kommer hjem fra behandlingerne, er det vigtigt at køle området med is i et par minutter af flere omgange. Det hjælper på helingsprocessen, og lindrer, hvis området føles varmt og ømt.

Samtidig er det vigtigt at begrænse din fysiske aktivitet i de første dage efter hver behandling. Området har ikke godt af sved, varme bade og stærk sæbe. Du kan i stedet pleje det med Aloe Vera gel eller vaseline flere gange dagligt i dagene efter laserbehandlingen.

Sørg også for at have området hævet over dit hjerte, så snart du kan finde lejlighed til det i dagene efter behandlingen. Har du fået fjernet en tatovering på benet eller foden, har du hermed en undskyldning for at smide dig på sofaen og slappe lidt af.

Får jeg ar efter tatto fjernelse?

Langt de fleste får heldigvis ikke ar efter skånsom tattoo fjernelse. Men i sjældne tilfælde kan fjernelse af tatoveringer føre til ar. Så længe du følger vores anbefalinger for dagene før og efter behandlingen, er risikoen for ardannelse minimal.

Bemærk: Hvis din tatovering fra tatovørens side er lagt for dybt, kan det ses som ar, når vi fjerner farven fra tatoveringen.

Hvilke risici er der ved fjernelse af tatovering?

Efter en tatoveringsfjernelse kan området være lysere end normalt eller være mere hvidt, rødligt eller lyserødt. Det er helt normalt. Det er også normalt, at der opstår rødme eller små blærer, som er kroppens måde at beskytte huden på. Det er normalt, at blærerne først aftager efter 14 dage. Undgå at ødelægge blærerne, men beskyt dem eventuelt med en ikke-klæbende bandage.

Undgå også at pille i de sårskorper, som huden danner under helingen. De beskytter huden, og hvis du piller i dem, kan du risikere ar og i sjældne tilfælde infektioner. Antibakterielle produkter kan give risiko for allergi, så undgå dem på det behandlede område.

Undgå:
- At ødelægge eventuelle blærer
- At skrubbe eller fjerne sårskorper
- At benytte antibakterielle produkter
- For meget aktivitet i dagene efter behandlingen
- Skrappe sæber og andre produkter til huden
- Sollys på området i dagene op til og efter din tatoveringsfjernelse