4.9/5.0 | +120 anmeldelser

Din hurtigste vej til permanent glat hud

Slut med barbering, røde knopper og indgroede hår. Oplev landets mest effektive, smertefrie og skånsomme hårfjerningsteknologi med laser for alle hud- og hårtyper.

♡ 100% Tilfredshed eller pengene tilbage

Behandlingstid
10-45 min
Resultater
1-6 behandlinger
Holdbarhed
Permanent
NY SPT™ TEKNOLOGI
Verdensførende resultater
★★★★★
+320 glade, glatte kunder de seneste 60 dage
9/10 ser markant og langvarig forskel allerede fra første behandling.
Efter 1 behandling
Efter 1 behandling
Efter 3 behandlinger
Efter 1 behandling
Efter 1 behandling

Derfor er vi ikke som de andre

 • Danmarks hurtigste og mest effektive laserhårfjerning (SPT™-teknologi)
 • Fjerner endda de lyse og grå hår
 • Spar tid og penge ved færre behandlinger
 • Effektiv på alle hud- og hårtyper
 • Mest skånsom og smertefri

Jeg var FÆRDIG med tidskrævende barberingsritualer, de uundgåelige røde knopper og kampen med indgroet hår. I dag kan jeg spontant hoppe ned i fitness, nyde en afslappet ferie, eller intime øjeblikke uden den konstante tanke om barbering. Den frihed alle fortjener!

- Dilan El-Rekabi
Indehaver & Radiograf

Sig Farvel til Forældet Teknologi

Desværre slipper selv de mest populære udbyder af hårfjerning med laser ofte af med at bruge forældet teknologi, der opvarmer din hud for at behandle dine hårstrå, hvilket både er smertefuldt, ineffektivt og skadeligt for din hud.

Og det er heldigvis her vi kommer ind i billedet.

Vi har indgået et partnerskab med en af verdens førende producenter af skønhedsteknologi. Derfor benytter vi en helt ny teknologi, kaldet SPT™, som i stedet for at behandle hårstrået,  behandler hårsækkens blodkar. Det er årsagen til at vi kan tilbyde dig de hurtigste resultater, så du kan spare tid og penge.

Hør, Hvad Andre Siger

Spar 50% ved køb af minimum 2 områder

Book din gratis konsultation i dag, og spar efterfølgende hele 50% ved køb af minimum to områder. Hvis du ikke er tilfreds med dine resultater, tilbyder vi pengene tilbage.

BOOK I DAG OG SPAR 50%   ➞

♡ 100% Tilfredshed eller pengene tilbage

Din Tryghed, Vores Prioritet

Vores team af erfarne kosmetiske sygeplejersker og hudlæger er dedikeret til din sikkerhed og komfort. Vi bruger kun FDA-godkendte lasere og følger strenge sikkerhedsprotokoller for at sikre, at din behandling er både sikker og effektiv.

Dilan El-Rekabi
Mit navn er Dilan og jeg er indehaveren af Avénique. Med min baggrund som Radiograf samt specialisering indenfor stråleterapi, har jeg nøje udvalgt klinikkens maskiner til laserbehandlinger. Jeg følger nøje med i teknologiens verden og fokuserer på kvalitetssikring samt opdatering af klinikkens lasermaskiner minimum en gang om året, netop for at sikre mig at du får de hurtigste og bedste resultater hos os.

Dilan El-Rekabi

Indehaver & Radiograf

Annesofie Faurschou
Klinikkens laserbehandlinger for permanent hårreduktion varetages under vores hudlæge Annesofie Faurschou, som har mange års erfaring inden for hudsygdomme og kosmetiske behandlinger.

Annesofie Faurschou

Hudlæge

Priser på hårfjerning med laser

Lige nu kan du spare 50% på hele behandlingen ved køb af minimum to områder. Du anvender rabatten ved at booke din tid ved din gratis konsultation. Priserne nedenfor reflekterer denne rabat.

 • Underben

  550,-

  1100,-

 • Bikinilinje

  225,-

  450,-

 • Brazilian

  400,-

  800,-

 • Arme inkl. albue

  300,-

  600,-

 • Mave (navle & ned)

  125,-

  250,-

 • Overlæbe

  75,-

  150,-

 • Ansigt

  275,-

  550,-

 • Hele ryg

  650,-

  1200,-

 • Hele ben

  800,-

  1600,-

 • Balder

  250,-

  500,-

 • Lår (for & bag)

  600,-

  1200,-

 • Bakkenbarter

  175,-

  350,-

 • Armhuler

  350,-

  700,-

 • Lænd

  200,-

  400,-

 • Mave (brystet & ned)

  300,-

  600,-

 • Overlæbe & hage

  225,-

  350 ,-

 • Hage

  125,-

  250,-

 • Hele arme

  450,-

  900,-

 • Hals & nakke

  125,-

  250,-

 • Kinder

  125,-

  250,-

Se flere priser her

Pakketilbud

Modtag din rabat når du dukker op til din gratis konsultation. Priserne nedenfor reflekterer de 50% rabat.

 • Brazilian & armhuler

  700,-

  1400,-

 • Hele kroppen & ansigt

  3.000,-

  7850,-

 • Hele ben, hele arme, brazilian & armhuler

  2.100,-

  4300,-

 • Hele ben, brazilian & armhuler

  1.600,-

  3.700,-

 • Underben, knæ, armhuler & brazilian

  1.400,-

  2.800,-

Tag Skridtet Mod Glat Hud

Drop de tidskrævende og kortsigtede løsninger. Fa den glatte hud du fortjener! Book en gratis konsultation lige nu, og modtag efterfølgende 50% rabat på din første behandling.

BOOK I DAG OG SPAR 50%   ➞

♡ 100% Tilfredshed eller pengene tilbage

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper gerne med dit spørgsmål. Men måske du kan være finde svaret i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor

Hvor ligger klinikken?

Klinikken holder til i de smukkeste omgivelser i Hellerup (Henningsens Allé 8, 2900 Hellerup).

Er det nogen bivirkninger og/eller restitutionstid ved hårfjerning med laser?

Vores laserteknologi er udviklet til at være så skånsom at den ikke skader omkring liggende hud, og kræver derfor ingen generel efterpleje eller restitutionstid. I få tilfælde oplever man lidt rødme eller hævelse omkring hårsækkene  få minutter efter behandlingen.

Behandlingerne hos Avénique er næsten smertefri. For nogle enkelte kan skuddene på sensitive områder føles en smule stikkende, men de fleste siger at det ikke nogen betydning.

Hvor effektiv er behandlingen for mig?

Antallet af behandlinger varierer fra den enkelte person, da mange faktorer spiller ind for succesraten. Forskellige faktorer såsom hudtype, hårtype og behandlingsområde spiller en stor rolle for antallet af behandlinger for et tilfredsstillende resultat. Gennemsnitligt skal de fleste kunder igennem 6-12 behandlinger for at være permanent hårfrie. Mange oplever at nogle områder på kroppen afsluttes hurtigere end andre, da hårene forsvinder lettere ud fra hvor på kroppen man behandles. Vi anbefaler typisk at der skal gå alt fra 4-12 uger mellem behandlingerne, da hårsækkene skal være i vækstfasen, før de er klar til endnu en behandling. Jo flere behandlinger man har gennemgået desto længere tid vil gå inden man skal behandles igen, da den ’hårfrie’ periode mellem behandlingerne oftest forlænges gang for gang.

Ved tvivl om sin hudtype eller hårtype anbefaler vi at booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vores erfarne og kompetente personale vil rådgive dig bedst muligt

Er laserbehandling farligt?

Det er ikke farligt at få fjernet hår med laser og de fleste mennesker kan få laserbehandling. Ved en laserbehandling omdannes lysenergi til varmeenergi, der brænder og ødelægger hårsækken. Men det er kun hårsækken, der rammes, og ikke huden omkring eller organer.

Dog skal du være opmærksom hvis du har hudsygdomme eller specielle lidelser, som kan have en påvirkning.

Dette skal du gøre os opmærksom på.

Du vil blive vurderet til en konsulation for at se om du er egnet til laserbehandling i dette tilfælde.

Har min hårfarve betydning for behandlingen?

Det korte svar er, ja. Ved behandling optager det mørke farvestof melanin lysenergien, som omdanner det til varmeenergi, som breder sig ud til hårsækkene, som derved ødelægges. Behandlinger er derfor mest effektive på mørke hår pga. den store koncentration af melanin i mørkt hår.

Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Men der kan sagtens behandles på mørkere hud.

Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke særlig modtagelig for behandlinger, da der er meget lidt mørkt farvestof i hårsækkene. Det vil derfor tage flere behandlinger at få fjernet lyse hår.

Hvordan foregår behandlingen?

De enkelte behandlinger og behandlingsforløb er forskellig fra person til person, og bliver skruet specifikt sammen til den enkelte person, da vi alle har forskellige hår- og hudtyper.

Du vil til din første behandling få en grundig introduktion til den generelle behandlingsform, samt få en vurdering af din hud- og hårtype. Herfra vil vi sammensætte den helt rigtige behandlingsforløb til dig og din krop, så du hurtigt, nemt og billigt bliver hårfri.

Løbende til de efterfølgende behandlinger vil vi være i dialog omkring udviklingen og din oplevelse af behandlingernes effekt, så vi altid opnår de bedste resultater og du altid er tilfreds.

Inden en behandling skal hårene på behandlingsområdet være barberet helt væk. Dette er for at varmen fra lysstrålerne kan trænge helt ned til hårsækkene og ødelægge disse. Hvis hårene ikke er barberet, vil hår der stikker ud over huden absorbere og ”spilde” varmeenergien fra lysstrålerne, og dermed vil man ikke opnå fuldt udbytte af behandlingen.

Det ønskede behandlingsområde skal barberes med skraber ca. et døgn før behandlingen.

Der må ikke være brugt pincet, epilator eller voksbehandlinger inden en behandling. Hvis det er tilfældet anbefaler vi at man venter 4 uger før man bliver behandlet.

Hvis du er i tvivl kan du altid kontakte os.

Under Behandlingen
Behandlingen foregår ved at behandlingsområdet bliver kontrolleret for korrekt barbering og om huden er klar til en ny behandling. Herefter bliver der smurt cooling gel, der er lindrende mod varmen fra skuddene.

Efter behandlingen
Efter behandlingen kan huden være lidt rød og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå – lidt som når man får gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer. Du vil få Aloe Vera gel på, som desinficere, blødgører og lindrer huden.

Undgå unødvendig irritation af huden i 24 timer efter behandlingen og undgå ekstrem sollys tre dage efter behandling.

Hårene vil vokse på normalvis i cirka 2 uger, hvor de efterfølgende vil falde af. Man kan med fordel trække let i dem med fingrene eller skrubbe huden godt under bad.

Du vil være klar til ny behandling 4-6 uger efter sidste behandling, dette varierer dog for den enkelte person.

Gør laserbehandling ondt?

Laserens omhyggelige og smarte selektivitet, hjælper med at beskytte huden, mens den samtidig effektivt behandler det uønskede hår. Under behandlingen beskyttes hudens overflade yderligere af ​​en dynamisk køleproces, da laseren er udstyret med hudafkøling. Denne funktion på laseren bidrager til klinikkens beskyttende mission for komfort og lethed for vores patienter. Dog kan behandlingen i få tilfælde have en nivende fornemmelse for nogle kunder, men dette ville KUN opleves under selve behandlingen og ikke efter endt behandling. Derfor smøres huden i behandlingsområdet ind i kølende gelé, for at lindre denne fornemmelse. Følelsen af laserbehandlingen kan ikke sammenlignes med den ubehagelige smerte som opleves ved voks eller epilering. Det opleves en hel del behageligere, dog stadig med en vis form for kort ubehag.

Må jeg barbere mig mellem behandlingerne?

I mellem behandlingerne må der kun bruges skraber, der må ikke bruges andre hårfjerningsmetoder såsom f.eks. pincet, epilator eller voksbehandlinger.

Må jeg tage sol?

Det er VIGTIGT at man ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden en behandling, da dette leder til at omkringliggende hud absorbere noget af energien, hvilket forringer behandlingsresultatet, og kan give bivirkninger, som f.eks. lettere forbrænding.

Hvis du har taget sol eller på anden måde blevet solbrændt 3 uger inden din behandling, vil vi opfordre til at man udsætter sin tid til behandling.

Hvor mange behandlinger skal jeg igennem?

Hårsække har forskellige faser de er i, hvor ét af stadierne er ”dvale”-tilstand, som er en tilstand hvor der ikke produceres nye hår, men hårsækkene er i hvile. Når hårsækkene ikke er i ”dvale”-tilstand, er de i ”aktiv/vokse”-tilstand, hvor håret vokser. Det er meget forskelligt hvilken tilstand de enkelte hårsække er i og på hvilke tidspunkter.

Når du bliver behandlet er det kun de hårsække der er i en ”aktiv/vokse”-tilstand, som bliver ramt og ødelagt. Alle andre hårsække som er i ”dvale”-tilstand, bliver ikke ramt, og vil vokse ud. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at ramme alle hårsække og opnå det ønskede resultat som hårfri.

Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af den individuelle hårtype og det område, der skal behandles.

Af erfaring kan vi sige at der hos Avénique ca. går mellem 6-8 behandlinger.

Der kan være behov for opfølgningsbehandlinger efterfølgende for at fjerne de sidste ”sovende” hårsække, som kan være meget lang tid om at ”vågne”

Hvor lang tid tager en behandling?

Det er forskelligt hvor langtid en behandling tager. Det kommer helt an på hvor stort området er.

Behandlinger tager typisk mellem 15 min (ansigt/brazilian) til 2 timer (helkrop).

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Hårsække forsvinder og hårvækst bliver reduceret efter hver behandling. Og du vil kunne se markant forandring allerede efter første behandling, som bliver tydeligere med hver behandling.

Må gravide få laserbehandling?

Nej, Du kan ikke blive behandlet med laser forbindelse med graviditet.